Onze sponsors

Welzijnsschakel Boom is een organisatie die zich inzet voor het bestrijden van armoede Boom. We zijn dankbaar voor de steun van onze sponsors, die ons helpen onze missie te verwezenlijken en de levens van mensen die met armoede kampen te verbeteren. We willen onze dank uitspreken aan alle sponsors die ons ondersteunen. Jullie bijdragen helpen ons om essentiële diensten te bieden aan de meest kwetsbaren in onze gemeenschap. Dankzij jullie donaties kunnen we voedsel en andere basisbehoeften bieden aan mensen die het nodig hebben.

We willen graag benadrukken hoe belangrijk jullie steun is voor ons werk. De uitdagingen die we tegenkomen bij het bestrijden van armoede zijn groot en zonder jullie hulp zou het voor ons veel moeilijker zijn om deze aan te pakken. Jullie bijdragen maken het mogelijk om ons werk voort te zetten en een verschil te maken in het leven van mensen. Nogmaals, hartelijk dank aan al onze sponsors. We hopen dat jullie ons blijven steunen en ons helpen om onze doelen te bereiken en het leven van de meest kwetsbaren te verbeteren.

Wil jij ons ook steunen? Dat kan! 

Onze werking gebeurt uitsluitend via subsidies en giften van onze gekende en anonieme sponsors. Wil jij ons een gift doen? dat kan! Met materiele giften (lang houdbare voedingswaren, kleding, schoolgerief,  fietsen,…) kan je steeds terecht in ons lokaal tijdens onze openingsuren. Financiele giften kan je overmaken op ons rekeningnummer BE79 7775 9224 8633

Scroll naar boven